Home » Websites

OUD-FIT  Senioren Sportvereniging 

Is een sportvereniging die zich met name richt op 55-plussers uit de gemeente Wijchen die graag willen sporten met leeftijdsgenoten. Op verschillende tijden biedt de vereniging de mogelijkheid om een uur op eigen niveau te sporten. De sfeer is ongedwongen en de vereniging zorgt altijd voor deskundige begeleiding. 

Bijvoorbeeld bij de sportgroep "Gym - Sport en Spel" is de opzet zo dat een groep sporters een gevarieerd aanbod van sporten krijgt. Zo zal de docent in overleg met de groep bepalen welke sporten aan bod komen om op die manier zo veel mogelijk aan de wensen van de sporters te voldoen.
Zie het Sportprogramma 2018 - 2019 op:
www.Oud-Fit.nl  

De nieuwste brochure van Oud-Fit 2018 - 2019 kunt u hieronder downloaden.

PDF
Oud Fit Brochure 2018 2019..
PDF [2.1 MB]
Download (4 downloads)

 

Fietsgroep-Wijchen

Elke dinsdag van april t/m oktober worden er mooie fietstochten gehouden met een gemiddelde snelheid van ± 16 km.
Wekelijks kunt U vrijblijvend zonder aanmelding deelnemen tegen een kleine vergoeding van € 3,=  (incl. koffie of thee en evt. veerpont).
Een eenvoudige manier om anderen te ontmoeten en gezond en sportief in beweging te blijven.


Voor aanvullende informatie:      
www.Fietsgroep-Wijchen.nl  

 

 

 

 

_________________________________________________________

 

Op de website van Pétanque Vereniging Le Château Wijchen   - www.LeChateau-Wijchen.nl
vindt u informatie over onze vereniging, onze speeltijden, toernooien, ons boulodrome en nog veel meer. Mocht u interesse hebben om een keer mee te spelen, aarzel dan niet en kom een keer naar ons boulodrome. U mag maximaal 4X gratis meespelen voordat u besluit lid te worden bij onze vereniging.

Als gast kunt u dan meespelen op de regulieren openingsdagen. Er zijn dan genoeg leden aanwezig om u wegwijs te maken in het pétanque-spel en het reilen en zeilen van onze vereniging. Op de club zijn voldoende jeu de boule ballen aanwezig.

Verder kunt u zich dan laten informeren door een van onze bestuursleden over de kosten van het lidmaatschap, wedstrijden, toernooien, trainingen en meer....... Onze vereniging beschikt over een eigen overdekte accommodatie met 12 binnenbanen en 24 buitenbanen en een gezellige kantine. Dit alles in een bosrijke omgeving.
_________________________________________________________

 

Welkom bij Seniorenvereniging Wijchen

Het doel van deze website is meervoudig. Allereerst willen we je kennis laten maken met de vereniging en zijn doelstellingen. De leden hebben jaren geleden richtingen aangegeven, aanbevelingen gedaan en conclusies getrokken voor de toekomst. Het bestuur heeft de daad bij het woord gevoegd en wil daar hernieuwd mee doorgaan. Het blijft een uitdagende opdracht! Een van de centrale problemen waarmee ouderen te maken hebben is namelijk: “de betutteling”. Dit is een eerste belangrijke taak voor de seniorenvereniging om deze te bestrijden. We zullen er alles aan blijven doen om elkaar, bestuur en leden, zoveel mogelijk te prikkelen nieuwe keuzes te maken.
De weerslag van dit alles vindt u terug in het boekje: “Wat senioren van Wijchen als toekomst zien”.
Wilt u meer weten van de vereniging meldt u dan aan als lid van de "Seniorenvereniging Wijchen".

www.SeniorenWijchen.nl

 

        
   
Dé welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Wijchen
en Druten
 

Jongeren

Opvoeding

Vrijwilligers/mantelzorg

Wijk en buurt

Leven en wonen

Sociaal wijkteam

Dagbesteding 

www.meervoormekaar.nl

 

 

KringLoopwinkel  Wijchen 
Het doel van de Stichting Vraag en Aanbod  in Wijchen is:

"het zonder winstoogmerk, op grond van christelijke levensbeschouwing verlenen van diensten en materiële hulp, in de ruimste zin van het woord, aan een ieder die hulp behoeft en daarvoor in aanmerking komt. De Stichting tracht haar doel ondermeer te bereiken door het inzamelen en vervolgens ter beschikking stellen van allerlei roerende zaken, zoals kleding, huisraad en dergelijke aan mensen die daarvoor in aanmerking komen, eventueel tegen een vergoeding".

www.kringloopwinkelwijchen.nl
 

 

 

Muziekkring Wijchen - Concerten

Voor programma seizoen 2017 - 2018  
bezoek hun website met
 uitvoerige informatie

www.MuziekKring-Wijchen.nl 


____________________________________________